Uw carrièreCarneiro Watson creëert waarde voor zowel de opdrachtgever als voor de kandidaat. Door openhartige kennismaking met kandidaten ontstaat een helder beeld van hun verleden, heden en gewenste toekomst. Met professionele competenties als uitgangspunt maken wij vooral ook kennis met de mens achter de kandidaat.

Zorgvuldig bespreken wij met elke kandidaat de functionele, organisatorische en culturele kenmerken van de opdrachtgever. En onderzoeken wij in hoeverre individuele kwaliteiten, karakter en ambities van de kandidaat daarop aansluiten. Met aandacht en gevoel voor alle relevante factoren.

Ook tijdens de kennismaking van de kandidaat met de opdrachtgever blijft Carneiro Watson sparring partner. Voor beide partijen. Door observeren en luisteren, bespiegelen en informeren, verifiëren en confronteren. Kritisch, open en integer.

Regelmatig worden wij door kandidaten benaderd om met hen mee te denken over mogelijke carrièrestappen. Wij begeleiden hen graag in het verder richting geven aan hun ambities, ook wanneer ze nog niet direct op zoek zijn naar een nieuwe functie.
 There are no facts, only interpretations.


-- Friedrich Nietzsche
© 2019 Carneiro Watson
Search & Selection Specialists
telefoon
020-3200448
e-mail
info@carneirowatson.com
webdesign: pixelerate