Search & SelectionCarneiro Watson opereert in search & selection met een sterke focus op hoogopgeleide executives en professionals met ongeveer drie tot 15 jaar werkervaring.

Onze expertise richt zich op de professionele en financiële dienstverlening. In de professionele dienstverlening richten wij ons op een aantal specifieke functionele disciplines: tax, legal en consulting. Binnen de financiële dienstverlening richten wij ons op een breed terrein: corporate banking, corporate finance, asset management, mergers & acquistions, capital markets, investment management, private equity, private wealth management, en risk management.

Onze opdrachtgevers zijn de professionele en financiële dienstverleners en het bedrijfsleven. Van top tier advieskantoren tot nichéspelers, van familiebedrijven tot beursgenoteerde multinationals.

Carneiro Watson kiest voor een grondige, persoonlijke en discrete aanpak. Marktkennis is minstens zo belangrijk als menselijk inzicht.Wij werken exclusief met commitment en doen geen concessies aan kwaliteit. Dit leidt tot de best gekwalificeerde kandidaten met de juiste mentaliteit en motivering.


 Good is the enemy of great, if you settle for good, you nerver be great.


-- Jim Collins
© 2019 Carneiro Watson
Search & Selection Specialists
telefoon
020-3200448
e-mail
info@carneirowatson.com
webdesign: pixelerate