Over Carneiro Watson
Zelden komen opdrachtgever en kandidaat door toeval bij elkaar. Veel vaker komen de beste matches tot stand door inzet met focus, associatieve denkkracht en gewoon keihard doorwerken.

Carneiro Watson is opgericht door Friso Kraaijenhagen en John Clabbers. Vanuit hun opgebouwde ervaring bij gerenomeerde executive searchbureaus in (senior) management en specialistische posities binnen de zakelijke en financiële dienstverlening ontstond de behoefte aan het oprichten van een niche bureau met een duidelijk onderscheidend vermogen.

Het gericht zoeken, vinden, selecteren en motiveren van de best gekwalificeerde kandidaten voor specifieke opdrachten zien wij als onze missie. Om vervolgens in wijsheid te onderzoeken of de beoogde carrièreverandering voor alle partijen de juiste en beste beslissing is.

Onze werkwijze wordt al meer dan 10 jaar met succes toegepast. In de uitvoering en in de details zit het wezenlijke verschil. Arbeidsbemiddeling is mensenwerk. Daarvoor moet je gevoel hebben ontwikkeld, affiniteit hebben met verhoudingen in een bedrijf of project, maar ook inhoudelijk goed op de hoogte zijn van ontwikkelingen. Maatwerk levert u de beste kans op het hoge rendement en het plezier van de juiste match. I like to listen. I have learned a great deal from listening carefully. Most people never listen.


-- Ernest Hemmingway
© 2019 Carneiro Watson
Search & Selection Specialists
telefoon
020-3200448
e-mail
info@carneirowatson.com
webdesign: pixelerate